Ik ben, Lea Roos, 25 jaar en kom oorspronkelijk uit Duitsland. Nu woon ik sinds 3 jaar met mijn man Raphi in Nederland. 

 

TOUW DESIGN ontstond door onze Kira, een Poedel-Schnauzer mix. Ik wilde voor haar een mooie riem en halsband kopen maar vond niet de juiste in de dierenwinkel. Een tijdje later heb ik van een simpele riem een mooie halsband voor Kira gemaakt. Zo is de eerste touwhalsband ontstaan een daardoor ook mijn eigen bedrijfje TOUW DESIGN.

 

Het is mooi om andere mensen en honden gelukkig te maken! Daarom wil ik elke hond een mooie riem, halsband, of accessoires aanbieden. Ieder product wordt van mij met heel veel liefde handgemaakt. Daarom verheug ik mij altijd over je feedback of een foto van je maatje in zijn TOUW DESIGN look. 

 

Bij ons kan je je eigen, unieke touwproduct designen. Je kan uit vele touw kleuren kiezen en uit meer dan 30 kleuren voor de afwerking. Je touwproduct wordt helemaal afgemaakt door te kiezen voor een slotje van messing of RVS. 

 

 

Ik persoonlijk vind kwaliteit ontzettend belangrijk en daarom worden alle materialen getest zodat jij en je trouwe viervoeter heel lang plezier hebben van het TOUW DESIGN product.


Bezoekadres:

Van Bennekomweg 60

3941RK Doorn

E-mail:

touwdesign@gmail.com

Telefoonnummer:

0634726037