top of page

FAQ

 • Is het mogelijk om een lijn met een andere lengte te bestellen?
  Omdat alle items handgemaakt zijn, is bijna alles mogelijk. Stuur ons gerust een mailtje met je wensen, wij komen hier dan zo snel mogelijk op terug.
 • Ik heb een heel grote hond, zal de lijn zijn gewicht wel aankunnen?
  Ja, zeker! We hebben veel klanten met grote honden en zorgen altijd voor een stevige afwerking. Een lijn met een leren handvat is bij een grote hond die veel aan de riem trekt de beste keuze. Vetleer ligt namelijk zacht in de hand en veroorzaakt geen blaren. Een extra grote musketon? Geen probleem, laat een notitie achter en we maken het mogelijk.
 • Ik heb een pup/heel klein hondje wat moet ik kiezen?
  Kies voor een pup zeker de kleine musketons en 6 mm of 8 mm touw (afhankelijk van het gewicht/maat van je hond). Met onze lichtgewicht musketons en het soepele touw wordt de lijn zeker niet te zwaar voor je pup.
 • Ik wil een halsband bestellen, hoe meet ik de nek van mijn hond op?
  Dit is een heel belangrijk punt bij het bestellen van een halsband. Wij hebben een getailleerde omschrijving hoe en waar je de nek van je hond kan opmeten, als je deze handleiding volgt dan komt het helemaal goed.
 • Hoe kan ik mijn touwproduct wassen?
  Je kan je touwproduct bij 30°C met een waszakje in de wasmachine wassen (niet centrifugeren). Maar we adviseren toch om het met de hand te wassen om beschadigingen te voorkomen. Stop je touwproduct niet in de wasdroger! Voor meer informatie kijk op onze zorg-pagina!
 • Wat zijn de levertijden van een Touw Design product?
  Alle onze producten worden op maat en wens gemaakt. Hou daarom rekening met een levertijd van 2-3 weken. Items die we op voorraad hebben, worden uiteraard sneller verstuurd en heb je binnen enkele dagen in huis.
 • Wat zijn de betaalmogelijkheden?
  Je kan bij de bestelling direct met iDeal betalen of voor overschrijving kiezen. Ik ga pas aan de slag met het maken van een Touw Design item als ik de betaling op mijn bankrekening heb staan. Dit om te voorkomen dat niet betaald wordt en ik op mijn kosten blijf zitten. Bankgegevens: NL14KNAB0412067390 t.n.v. Touw Design
bottom of page