top of page
Lea-62.jpg

“Mooie en tijdloze accessoires die bij iedere hond aansluiten, ongeacht ras, maat of leeftijd.”

Touw Design is een exclusief merk voor handgemaakte accessoires. Ben je op zoek naar een kwalitatieve en stijlvolle hondenlijn die je naar eigen wens kan samenstellen? Dan ben je hier op de juiste plek beland. All onze producten zijn met heel veel liefde handgemaakt en laten je hond bijzonder voelen.

Opgericht door mij, Lea Roos. Mijn roots liggen in Duitsland, maar sinds 8 jaar woon ik samen met mijn man in het mooie Nederland. Dat ik hier in een nieuw land mijn droom mag volgen en een eigen bedrijf mocht opzetten, had ik niet verwacht. Ik heb een oog voor details en daarom ook een passie voor alle mooie dingen. Deze passie combineerde ik met mijn liefde voor honden en daaruit ontstond Touw Design. Een merk dat zich kenmerkt door minimalistisch, tijdloos en functioneel design.

> how it started

Touw Design ontstond door onze Kira, een poedel-schnauzer mix. Toen ik op zoek ging naar een leuke hondenriem werd ik teleurgesteld. Er moet toch iets leukers bestaan dan die saaie riemen uit de dierenwinkel? De gave webshops die je vandaag op Instagram tegen komt bestonden in 2017 helaas nog niet. Dus ben ik zelf maar aan de slag gegaan en heb van een simpele riem een mooie halsband gemaakt. Zo is de eerste touwhalsband ontstaan en na veel research en oefenen ook mijn eigen bedrijf Touw Design.

> the mission

Mooie, tijdloze en handige accessoires met de hand maken die bij iedere hond aansluiten, ongeacht ras, maat of leeftijd. Bij Touw Design vind je lichte lijnen voor ieniemienie hondjes en stevige lijnen voor grote beren. Jouw hond is een familielid en weerspiegelt je. Verdient hij dan niet ook een bijzonder accessoire dat bij hem past en waar hij blij van wordt?

Lea-15.jpg
Lea-6.jpg

hoor je het liever van een ander?

Dit is maar een greep uit alle reviews, meer lezen? Kijk dan op de google, Facebook en Instagram

bottom of page